Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلمبرداری فیلم سینمایی «سلام علیکم حاج آقا» (چشمان فرشته) به نویسندگی و کارگردانی حسین تبریزی همچنان در مناطق مختلف تهران در حال انجام است و گروه این روزها در خانه‌ای حوالی منطقه مرزداران حضور دارند.

تاکنون ۵۰ درصد از فیلمبرداری این فیلم انجام شده است. طی روزهای آینده و همزمان با فیلمبرداری مراحل فنی فیلم نیز آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمید گودرزی، لیلا اوتادی، علی صادقی، رز رضوی، زهرا جهرمی، سوسن پرور، ارژنگ امیرفضلی، مهران رجبی، بیتا عالمی، هلیا آهنگری، امین چنارانی، علی بنایی، اشکان قاسمی، شیوا خسرومهر، بهشاد مختاری و بهنوش بختیاری، مریم کاویانی، محمدرضا شریفی‌نیا و پوریا پورسرخ بازیگران این فیلم سینمایی هستند. تاکنون تمامی بازیگران مقابل دوربین رفته‌اند.

فیلم جدید حسین تبریزی یک کمدی اجتماعی است.

دیگر عوامل پشت دوربین «سلام علیکم حاج آقا» عبارتند از تهیه‌کننده: محمدرضا محمدی، سرمایه‌گذار: میثم آهنگری، مدیر فیلمبرداری: فرخ مجیدی، صدابردار: فرهاد تبریزی، طراح گریم: محسن موسوی، مدیر تولید: مجتبی متولی، تدوین: روزبه کلباسی، صداگذار: محمود موسوی‌نژاد، طراح صحنه و لباس: شیرین بوریایی‌دوست، بازنویسی فیلمنامه: علی حسینی، حسن عطارها، دستیار یک کارگردان و برنامه‌ریز: محمد عفراوی، مشاور رسانه‌ای: امین اعتمادی‌مجد، دستیار دوم کارگردان: حامد بیسادی، دستیار برنامه‌ریز: رویا محمدی، دستیار کارگردان: زهرا جهرمی، احد افسر، منشی صحنه: ساناز هرندی، عکاس: آرش شاه‌محمدی، فیلمبردار پشت صحنه: نفیسه مدرسی، جلوه‌های ویژه تصویری: صالح کشوردوست، ردا مرادی، مجریان گریم: مریم حسنی، عبدالله صفدری، علی موسوی، دستیار صدا: امیرحاجی‌زاده، عرفان رفیع‌نژاد، مدیر صحنه: مجید صیدآبادی، دستیار یک صحنه: حسین حاجی‌ابراهیمی، دستیار یک لباس: فاطمه شهبازی، دستیار لباس: سعید ابوطالبی، مسوول لباس: سمیه ابوطالبی، دستیار یک فیلمبردار: رضا نوروزی، دستیار دوم فیلمبرداری: حسن لشگری، دستیاران فیلمبردار: مجتبی نوروزی، احسان باقری، امید سلیمی، دستیار تدوین: سهند بوعلی، شکیبا خالقی، مدیر تدارکات: نادر محمدی، دستیار تولید: علی کریمی، تدارکات: فرهاد هواخواه، همیاران تدارکات: میلاد کریمی، محمدعلی گلی، احسان صبحان‌دیده.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: زهرا دوربین لیلا اوتادی حمید گودرزی رز رضوی سلام علیکم حاج آقا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۳۸۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی گلسنگ‌ها از چهره تخت جمشید + فیلم

عسکری مدیر پایگاه میراث‌جهانی تخت جمشید با بیان اینکه مرمتگران در مجموعه جهانی تخت جمشید با استفاده از روش‌های نوین، چند ته ستون این مجموعه تاریخی را از گلسنگ پاک کردند، اظهار کرد: پروژه گلسنگ‌زدایی از کاخ‌های تچر و کاخ شورا انجام شده و هم اکنون یک کارگاه فعال در کاخ آپادانا مشغول پاکسازی گلسنگ‌ها است و کارگاه پلکان شمالی کاخ آپادانا هم زودی ایجاد خواهد شد و برای پاکسازی پلکان شمالی کاخ آپادانا متخصصان ایرانی و خارجی با مرمتگران تخت جمشید همکاری دارند و یا به آنها مشاوره تخصصی ارائه می‌دهند.

او بیان کرد: ضروری است برای پاکسازی هر بخش، یک کارگاه مرمتی تعریف شود تا پس از پاکسازی گلسنگ‌ها، اقدامات حفاظتی و مرمتی انجام شود، در غیر این صورت پاکسازی‌ها ممکن است نه تنها مثبت نباشد بلکه برای آثار تاریخی زیانبار هم باشد.

بر اساس نظر متخصصان بیولوژیست، گلسنگ‌ها موجوداتی زنده، هوشمند و مخرب از خانواده خزه‌ها هستند و گونه‌های مختلفی دارند گلسنگ‌ها در طول سالیان دراز بر روی سنگ‌های تخت جمشید بوجود آمده اند و در دراز مدت باعث تخریب کامل آثار خواهند شد.

گلسنگ از یک موجود زنده تشکیل شده از اجماع بسیار نزدیک قارچ‌ها و جلبک‌هاست، در این همزیستی جلبک‌ها از طریق عمل فتوسنتز، مواد آلی تولید می‌کنند که به مصرف قارچ‌ها می‌رسد و از سوی دیگر قارچ‌ها با ترشح اسید سبب انحلال مواد معدنی سنگ می‌شوند که به مصرف جلبک‌ها می‌رسد.

در گذشته به صورت سنتی با این آفت سمج مبارزه می‌شد که چندان موثر نبود، اما در سال‌های اخیر مرمتگران تخت جمشید با روش‌های نوین و مواد جدید در چند مرحله موفق به دفع گلسنگ از چند ته ستون تخت جمشید شده اند.

مدیر پایگاه میراث‌جهانی تخت جمشید افزود: گلسنگ‌ها از مهم‌ترین عوامل آسیب‌رسان به بنا‌های تاریخی به‌خصوص آثار سنگی هستند.

او ادامه داد: این پایگاه از ۱۷ سال پیش تاکنون مطالعات بسیار گسترده‌ای در خصوص نوع و روش‌های پاکسازی گلسنگ‌ها آغار کرده و این مطالعات با همکاری مراکز بین المللی و مراکر تخصصی ایرانی همچنان در حال انجام است.

عسکری اضافه کرد: بنا بر اظهارات کارشناس، بیش از ۱۰۰ گونه گلسنگ در محوطه شناسایی شده است.

مدیر پایگاه میراث‌جهانی تخت جمشید اظهار کرد: تخت جمشید نخستین سایت ایرانی است که گلسنگ‌ها در آن مورد بررسی‌های تخصصی قرار گرفته است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • پاکسازی گلسنگ‌ها از چهره تخت جمشید + فیلم
  • ماجرای ضرب و شتم در اتوبوس BRT/ هشدار پلیس به مجرمان
  • واکنش یک روحانی به ماجرای مسلمان شدن ژوزه مورایس
  • تصاویری متفاوت از سید حسین خمینی بعد از فوت مادرش
  • چهره متفاوت حامد بهداد و سحر دولتشاهی در یک سریال جدید | عکس
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی برپا شد
  • جشنواره‌ای با عطر و بوی گل محمدی
  • ستاره سیتی، چهره جدید تبلیغات پپسی! (عکس)
  • چهره بسیار متفاوت و بدون آرایش بازیگر زن معروف در جنوب را ببینید | تصویر
  • واکنش متفاوت دستیار رئیسی به رفتارهای تند پلیسی با بی‌حجابی | فیلم